Aflată la a 7-a ediție organizată la malul Mării Negre, expoziția de bijuterii, cristale și pietre semiprețioase  Mineral Expo, se va desfășura în incinta Muzeului de Artă Constanța între 10 și 13 august 2017. 

Potrivit organizatorilor, vor fi prezentate vizitatorilor exponate din cele mai indepartate colțuri ale lumii:

Larimarul, denumit Piatra Delfinilor, este descoperit în anul 1974 de părintele Miguel Domingo Fuertes Loren în Republica Dominicană. După analize amănunțite, specialiștii au certificat calități estetice dar și proprietăți metafizice remarcabile ale larimarului. Pe lângă pandante și coliere din vibrantul mineral, care încorporează frumoasele nuanțe albastre ale apei și cerului din Caraibe, la aceasta ediție se vor expune și trei eșantione spectaculoase în formă brută, cel mai mare având o greutate de peste 250 de grame.

Perla, considerată un miracol al lumii apelor exprimă feminitate rafinată, eleganță regală, valoare și puritate. Toate aceste calități se regasesc în frumoasele șiruri, denumite perle Tahiti după cea mai mare insulă cu același nume, din arhipelagul Polinezia Franceză.

Elixirul energetic compus din 7 cristale (definite special pentru fiecare persoană), este menit să revitalizeze întreg sistemul pe baza căruia omul funcționează. Despre modalitatea relativ simplă de energizare a apei cu ajutorul a 7 cristale corespunzătoare celor 7 chakre, cristaloterapeuții afirmă că așa numitul elixir energetic amplifică, transformă, înmagazinează și focalizează energiile pozitive.

Pe lângă piesele amintite, ediția 2017 a Mineral Expo aduce în Constanța bijuterii din întreaga gamă a pietrelor semiprețiose, obiecte de decor dar si minerale destinate colecționarilor.

Expoziția  gazduită de Muzeul de Artă Constanța din Bulevardul Tomis, numărul 82-84, este deschisă între orele 10,00 și 20,00 intrarea fiind liberă.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/expozitie-de-bijuterii-cristale-si-pietre-semipretioase-si-muzeul-de-arta-constanta-intrarea-gratuita-40661.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/expozitie-de-bijuterii-cristale-si-pietre-semipretioase-si-muzeul-de-arta-constanta-intrarea-gratuita-40661-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv