CONSTANȚA. Un tânăr care mergea, în cursul nopții trecute, prin zona complexului Mega Image din Tomis III a fost jefuit de doi indivizi.

Incidentul a avut loc în jurul orei 02.50, transmit reprezentanții IPJ Constanța. Indivizii și-au lovit victima în față și l-au buzunărit, furând-i 30 de lei, cheile apartamentului și un telefon mobil

Polițiștii au început imediat căutările și o patrulă a descoperit doi suspecți care corespundeau descrierii, în stațiunea Mamaia. În buzunarul unui a fost găsit telefonul tânărului agresat, astfel că cei doi tineri – de 16 și 18 ani, ambii din comuna constănțeană Mihail Kogălniceanu – au fost reținuți.

Polițiștii i-au reținut pe aceștia pe bază de Ordonanță, i-au prezentat Instanței de Judecată, care a emis pe numele acetora mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile, cei 2 fiind introduși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Constanța.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/constanta-tanar-jefuit-in-zona-tomis-iii-autorii-de-16-si-18-ani-prinsi-de-politisti-40639.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/constanta-tanar-jefuit-in-zona-tomis-iii-autorii-de-16-si-18-ani-prinsi-de-politisti-40639-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv