Craig Sullivan, rămas văduv, după ce soţia sa a murit din cauza unui cancer, a lansat mai multe sticle care conţineau mesaje, însă a primit critici.

Inspirat de piesa “Message in a Bottle” a trupei The Police, bărbatul în vârstă de 49 de ani avea de gând să arunce 2.000 de sticle în mare, din diverse puncte ale coastei Marii Britanii.

Actul romantic a fost primit cu critici de cei care au ajuns pe plaja golfului Rhossili din apropierea Swansea.

”Am mers să facem o plimbare pe plajă şi am dat peste aproximativ 30 de sticle cu capac. Înauntru erau multe mesaje de dragoste. Ar putea fi romantic, dar ce face asta mediului?”, a declarat Helen Gill pentru The Telegraph.

Ea i-a trimis un mesaj lui Sullivan prin care îi cerea să nu mai trimită mesaje în sticle. ”Vă rog să acţionaţi într-un alt mod, favorabil mediului, privind campania dumneavoastră. Când mergeţi pe plajele noastre ar trebui să lăsaţi doar urme de paşi”, a scris ea.

Numeroase sticle au fost găsite şi în apropierea râului Cree din Scoţia. Mai multe persoane s-au folosit de platformele social media pentru a-i cere lui Sullivan să renunţe la gestul său.

În urma campaniei, britanicul a primit şi câteva mesaje din partea unor femei care îşi doresc să îl întâlnească.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Craig Sullivan, rămas văduv, după ce soţia sa a murit din cauza unui cancer, a lansat mai multe sticle care conţineau mesaje, însă a primit critici.Inspirat de piesa “Message in a Bottle” a trupei The Police, bărbatul în vârstă de 49 de ani avea de gând să arunce 2.000 de...

Preluat de la EVZ