Trei copii au dus o viaţă de groază alături de cel căruia îi spuneau ”tată”. Bărbatul i-a violat pe rând, cu repetiție, luni la rând. El a profitat de imposibilitatea copiilor de a se apăra. Bărbatul şi-a agresat mai întâi copiii biologici, care aveau cinci, respectiv, opt ani, la vrtemea respective, dar a violat-o și pe fiica noii sale iubite, anul acesta, fetița având numai șase ani.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad l-au trimis zilele trecute în judecată pe Andrei Varga pentru săvârşirea a unui număr de trei infracţiuni de agresiune sexuală, dintre care două în formă continuată. ”Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că, inculpatul Andrei Varga, tatăl biologic al minorilor V. A. şi V. A. (în vârstă de 8 respectiv 5 ani la momentul săvârşirii infracţiunilor), în perioada iulie – octombrie 2012, perioadă în care cei doi minori îşi petreceau vacanţă la locuinţa susnumitului, a săvârşit acte sexuale cu aceştia şi asupra lor – realizate atât sub imperiul constrângerii şi a stărilor asimilate acesteia cât şi profitând de imposibilitatea de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa. În acelaşi sens, perseverând în activitatea infracţională specializată, în perioada decembrie 2016 – aprilie 2017, inculpatul Andrei Varga a întreţinut, în mod repetat, prin constrângere şi profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, acte de natură sexuală cu minora P. D. M., în vârstă de 6 ani (la acea dată), fiica concubinei sale T. A”, scriu proc urorii în rechizitoriu.

Dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalul Arad.

rootstireaActualitate/Esential
Trei copii au dus o viaţă de groază alături de cel căruia îi spuneau ”tată”. Bărbatul i-a violat pe rând, cu repetiție, luni la rând. El a profitat de imposibilitatea copiilor de a se apăra. Bărbatul şi-a agresat mai întâi copiii biologici, care aveau cinci, respectiv, opt ani, la...

Preluat de la EVZ