Un bărbat în vârstă de 70 de ani a murit, vineri seară, în satul Poșta, din județul Tulcea, după ce a căzut cu tractorul într-un pârâu învolburat în urma ploilor, acesta fiind împreună cu fiul său, care a fost scos în viață.

Pompierii tulceni au intervenit, vineri seară, în ajutorul a doi bărbați, tată și fiu, de 70 de ani, respectiv 50 de ani, care se răsturnaseră cu un tractor în pârâul ce traversează satul Poșta, de pe raza comunei Frecăței.

Tractorul s-a răsturnat într-o zonă în care apa măsura aproximativ trei metri, iar în ajutorul celor doi au s-au deplasat 15 pompierii cu mijloace de intervenție și cu o barcă pneumatică și un scafandru.

În scurt timp, salvatorii au reușit să-l aducă la mal pe fiul în vârstă de 50 de ani, acesta fiind în afară de pericol, dar tatăl lui, un bărbat de 70 de ani, a fost scos după aproape o oră de căutări, în stop cardiac.

Cadrele medicale prezente la fața locului au încercat să îl resusciteze pe bărbat, dar în ciuda tuturor eforturilor depuse de salvatori acesta a decedat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/tulcea-un-barbat-a-murit-dupa-ce-a-cazut-cu-tractorul-intr-un-parau-40603.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/tulcea-un-barbat-a-murit-dupa-ce-a-cazut-cu-tractorul-intr-un-parau-40603-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv