Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat în primăvară că Tarom va încheia „pe zero” în acest an, fără pierderi.

Anul trecut, Tarom a raportat pierderi de 46,97 milioane de lei, pe fondul scăderii veniturilor şi al valorii activelor imobilizate.

Pentru acest an, compania estimează venituri de 1,32 miliarde de lei, în creştere cu 6,4 procente faţă de nivelul realizat anul trecut, de 1,24 miliarde de lei, şi cheltuieli de 1,36 miliarde lei, din care salariile angajaţilor înseamnă 220,9 milioane de lei.

Compania şi-a programat cheltuieli cu investiţiile în acest an de 267,8 milioane de lei, iar câştigul mediu lunar al angajaţilor este de 5.827 de lei, potrivit proiectului de buget.

Compania de stat Tarom este al treilea transportator aerian de pasageri din România, după companiile low-cost Wizz Air şi Blue Air.

rootstireaActualitate/Esential
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat în primăvară că Tarom va încheia „pe zero” în acest an, fără pierderi.Anul trecut, Tarom a raportat pierderi de 46,97 milioane de lei, pe fondul scăderii veniturilor şi al valorii activelor imobilizate. Pentru acest an, compania estimează venituri de 1,32 miliarde de lei, în...

Preluat de la EVZ