Nicolae Opriş (33 de ani), din Uricani, a murit într-un spital din Bucureşti, unde fusese adus pentru a fi operat, după ce a suferit cumplitul accident.

Tragedia a avut loc în urmă cu o săptămână şi jumătate.  Tânărul din Uricani a căzut de pe o tiroliană în apropierea lacului de acumulare Valea de Peşti din județul Hunedoara. El s-a prăbușit peste niște stânci. Potrivit martorilor de la faţa locului, a căzut de la o înălțime de cinci metri peste stânci, după ce s-ar fi desprins de tiroliană. El nu purta echipament de protecție. Mai mult, cablul tirolianei a fost legat de un copac, respectiv de o stâncă.  

Nicolae Opriş a a fost adusinițial  în comă la spitalul din Petroşani, unde medicii l-au diagnosticat cu mai multe fracturi de craniu, hematoame, coase rupte, traumatisme toracice. Familia a solicitat transportarea sa la o clinică din Bucureşti, unde a ajuns cu un elicopter SMURD, însă în ciuda eforturilor medicilor, nu a putut fi salvat.

rootstireaActualitate/Esential
Nicolae Opriş (33 de ani), din Uricani, a murit într-un spital din Bucureşti, unde fusese adus pentru a fi operat, după ce a suferit cumplitul accident.Tragedia a avut loc în urmă cu o săptămână şi jumătate.  Tânărul din Uricani a căzut de pe o tiroliană în apropierea lacului de...

Preluat de la EVZ