Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii publice, loviri și alte violențe și ultraj, după ce o ceartă între două familii a degenerat, o polițistă fiind bruscată, iar șeful de post, amenințat cu moartea.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii publice, loviri și alte violențe și ultraj, după ce, în urma unui apel la 112, care anunța un scandal între două familii din localitatea Dancu, din județul Iași, a intervenit un echipaj de la Poliția Rurală. Anchetatorii spun că membrii unei familii au tras de păr o polițistă, iar pe șeful de post l-au amenințat cu moartea.

Scandalagii au fost reținuți, vineri seara, iaar sâmbătă vor fi prezentanți instanței cu propunere de arestare preventivă.

Surse din cadrul anchetei au declarat că după un confllict cu vecinii, una dintre familii s-a ascuns într-o casă din sat și a cerut ajutorul Poliției pentru a-i duce în siguranță până la locuința lor.

Grupul format din cei care au cerut ajutor și trei polițiști de la Secția 1 de Poliție Rurală Iași a fost atacat de către familia rivală, iar în încercarea de a aplana conflictul, o agentă de poliție ar fi fost trasă de păr, iar șeful de post ar fi fost amenințat cu moartea.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Iași, Anca Vâjiac, a declarat, sâmbătă, că pentru aplanarea conflictului au intervenit polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale.

„În data de 26 iulie, la serviciul 112 a fost primit un apel telefonic pentru a semnala un conflict între două familii vecine. Polițiștii au intervenit la locul solicitării, iar pentru aplanarea conflictului a fost nevoia de intervenția celor de la Serviciul de Acțiuni Speciale”, a spus Vâjiac.

Cei patru agresori dintr-o familie din Dancu au fost reținuți vineri seară pentru 24 de ore, iar sâmbătă vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/scandal-intre-doua-familii-o-politista-a-fost-bruscata-si-un-sef-de-post-amenintat-procurorii-au-deschis-un-dosar-penal-40615.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/scandal-intre-doua-familii-o-politista-a-fost-bruscata-si-un-sef-de-post-amenintat-procurorii-au-deschis-un-dosar-penal-40615-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv