”Atenţia mea va fi concentrată la felul în care trebuie pregătite Statele Unite în viitor. Inovaţia tehnologică, automatizarea şi globalizarea sunt forţele cele mai puternice în lumea de astăzi”, a scris Delaney în editorialul său.

”Viziunea mea pentru ţară se bazează pe al meu AMERICAN DREAM”, a spus Delaney, prezentându-şi agenda. ”Atenţia mea va fi să pregătesc SUA pentru viitor. Inovaţia tehnologică, automatizarea şi globalizarea sunt forţele cele mai puternice în lumea de astăzi: este vorba de forţe care până acum au fost pozitive, dar care – admite Delaney – vor elimina locuri de muncă şi vor cere noi capacităţi şi calităţi muncitorilor. Trebuie să răspundem acestor oportunităţi cu o nouă perspectivă”, a spus democratul.

John e membru al Camerei Reprezentanţilor pentru statul Maryland. A intrat în politică în rândurile Partidului Democrat, iar în 2012 a candidat la Camera Reprezentanţilor împotriva candidatului republican în funcţie de 20 de ani, Roscoe Bartlett. Districtul a fost redefinit cu ocazia alegerilor, iar compoziţia sa era în favoarea unui electorat mai apropiat de democraţi. Bartlett, care era un notabil conservator, a fost învins cu uşurinţă de către Delaney, care a devenit astfel deputat.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
''Atenţia mea va fi concentrată la felul în care trebuie pregătite Statele Unite în viitor. Inovaţia tehnologică, automatizarea şi globalizarea sunt forţele cele mai puternice în lumea de astăzi'', a scris Delaney în editorialul său.''Viziunea mea pentru ţară se bazează pe al meu AMERICAN DREAM'', a spus Delaney, prezentându-şi...

Preluat de la EVZ