Poliţiştii au fost sesizaţi vineri de un bărbat, Nicu Constandache, cu privire la faptul că joi seara, în jurul orei 20.00, fetiţa sa, Ana Maria Constandache, în vârstă de 9 ani, din comuna Scânteieşti, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit, potrivit unui comunicat al IPJ Galaţi, scrie antena3.ro.

Fata dispărută are 1.10 -1.20  m înălţime, tenul deschis, faţa ovală, părul blond, tuns la nivelul umerilor şi ochii albaştri. La data dispariţiei, copila purta o rochiţă de culoare albă şi un halat roz.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă,112, sau la 116.000, numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.  

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Poliţiştii au fost sesizaţi vineri de un bărbat, Nicu Constandache, cu privire la faptul că joi seara, în jurul orei 20.00, fetiţa sa, Ana Maria Constandache, în vârstă de 9 ani, din comuna Scânteieşti, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit, potrivit unui comunicat al IPJ...

Preluat de la EVZ