Jurnaliștii de la The Sun au realizat o listă de inovații care vor schimba total viața oamenilor până în anul 2040, care este definit ca un an al schimbărilor în toată lumea. Oamenii vor intra în relații cu roboți, care vor avea un impact major asupra relațiilor între parteneri, iar nunțile vor deveni mult mai rare, limitate la doar una din 10 persoane. Odată cu această schimbare, femeile vor avea 100 parteneri sexuali în viață, iar bărbații vor ajunge la 200, față de 9, respectiv 11 în prezent.


Au APĂRUT Roboții Sexuali: TRATAMENT pentru PEDOFILI și VIOLATORI sau PERICOL teribil pentru Societate?


Mobilitatea se va schimba radical până în anul 2040, mașinile autonome și electrice devenind majoritare, existând și posibilitatea ca acestea să se cupleze pentru a forma trenuri de mașini pe autostrăzi, pentru cazurile în care mai multe mașini se deplasează către aceeași destinație. Sunetul mașinilor va fi altul din cauza sistemelor de acționare electrice, care până în anul 2040 vor fi majoritare pe șosele, în defavoarea celor ce utilizează combustibili fosili. Schimbarea majoră va fi adusă de noile tehnologii de transport rapid, hyper-loop, care vor permite parcurgerea celor mai multe trasee continentale în maxim  două ore, la viteze de până la 1200 km/h prin tuburi de transport.


ROBOȚII au început GHIDAREA călătorilor în AEROPORTURI. Vor lua locul OAMENILOR în scurt timp


Mâncarea va fi schimbată cu produse de laborator și noi tehnici de cultivare, noile tehnologii permițând construcția de ferme pe verticală, în jurul clădirilor înalte care sunt tot mai numeroase în metropole. Mai mult, deoarece procesarea cărnii va fi mai grea, mai ales din cauza creșterii cererii, se va trece la carne artificială, produsă din plante sau compoziții de vitamine produse în laboratoare. Mai mult, proteinele vor fi obținute și din consumul insectelor, care vor fi crescute în ferme speciale pentru a fi consumate ca alimente.


Comunicațiile se vor schimba major, cum deja se întâmplă și în prezent, dar dispozitivele utilizate vor fi mult diferite față de ce utilizăm în prezent. Astfel, telefoanele inteligente vor fi înlocuite cu o serie de dispozitive montate pe corp, ochelari inteligenți sau lentile inteligente, toate utilizând asistenți virtuali cu care vom comunica în timp real pentru a ne ajuta să ne facem treaba sau să comunicăm cu cei dragi. Rețelele sociale vor fi integrate în lumea reală, iar străinii pe care îi vedem pe stradă în prezent vor fi identificați instant prin tehnologia de recunoaștere facială.


rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Jurnaliștii de la The Sun au realizat o listă de inovații care vor schimba total viața oamenilor până în anul 2040, care este definit ca un an al schimbărilor în toată lumea. Oamenii vor intra în relații cu roboți, care vor avea un impact major asupra relațiilor între parteneri,...

Preluat de la EVZ