Cel puțin jumătate de milion de șoferi au comandat noul Tesla Model 3, dintre care primele 30 modele au ajuns chiar la angajați ai Tesla care au dorit să cumpere modelul, informează Reuters. Noul Model 3 are o autonomie de 350 km, modelul de bază fiind vândut la prețul de 35.000 dolari. Modelul a fost comandat cu o garanție de 1000$ din partea cumpărătorilor, pentru ca restul banilor să fie achitați în momentul livrării. Dacă Tesla va reuși să producă și să vândă 500.000 de mașini pe an, compania ar depăși probabil mărcile BMW, Mercedes sau Lexus în Statele Unite.


Primul Tesla MODEL 3 a ieșit din fabrică. Vezi cine este PROPRIETARUL


Până acum, mașina electrică de lux a fost produsă în 50 de modele, din care 20 au fost utilizate doar pentru teste. Președintele Tesla, Elon Musk declară că este o adevărată provocare în a produce un volum atât de ridicat de mașini electrice, mai ales că prototipul și mașinile pentru teste au fost construite într-un timp record de doar 6 luni. Un model cu o autonomie mai mare, de 500 km costă 44.000$, fiind echipat și cu o serie de inovații pentru ghidarea șoferilor în timpul condusului.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Cel puțin jumătate de milion de șoferi au comandat noul Tesla Model 3, dintre care primele 30 modele au ajuns chiar la angajați ai Tesla care au dorit să cumpere modelul, informează Reuters. Noul Model 3 are o autonomie de 350 km, modelul de bază fiind vândut la prețul...

Preluat de la EVZ