Actorul american a început se drogheze şi, la 17 septembrie 2004, este arestat în Oklahoma pentru deţinerea a 17,3 grame de marijuana, 16 miligrame de Xanax şi 32 de grame de clonazepam. Este eliberat din puşcărie pe cauţiune, după care este condamnat la un an de detenţie cu suspendare.

După mulți ani în care s-a luptat cu dependența de droguri și alcool, iar presa din SUA se aștepta să moară, la fel ca prietenul lui cel mai bun, Michael Jackson, Macaulay Culkin a revenit la viață. Actorul a postat pe o rețea de socializare o imagine în care este complet de nerecunoscut. Prietenii sunt extrem de mândri de el, iar fanii în stare de șoc. 

Macaulay a studiat cinci ani la şcoala catolică St. Joseph’s, apoi la Şcoala Profesională a Copiilor şi la Şcoala americană de balet. Prin mătuşa lui dinspre tată, actriţa Bonnie Bedelia, el a urcat pe scenă de la vârsta de numai 4 ani.

Primul succes îl obţine la 9 ani, în “Uncle Buck”, în care uimeşte publicul prin stilul său natural de a pune întrebări. Dar adevărata lansare o obţine în filmul “Singur acasă”, în care joacă rolul simpaticului Kevin McCallister.

Regizorul îl alege din 200 de candidaţi şi nu dă greş, fiindcă obţine încasări de 285 de milioane de dolari numai în SUA. În timp ce fiul lor repurtează succes după succes, părinţii, care nu erau căsătoriţi legal, încep să-şi dispute în tribunale banii câştigaţi de acesta. La acea vreme, Macaulay îl descria pe tatăl său drept abuziv şi lacom.

rootstireaActualitate/Esential
Actorul american a început se drogheze şi, la 17 septembrie 2004, este arestat în Oklahoma pentru deţinerea a 17,3 grame de marijuana, 16 miligrame de Xanax şi 32 de grame de clonazepam. Este eliberat din puşcărie pe cauţiune, după care este condamnat la un an de detenţie cu suspendare.După mulți...

Preluat de la EVZ