Un nou scandal se conturează în jurul lanțului de fast-food McDonald’s, după ce un angajat din Statele Unite ale Americii pretinde că a fost concediat după ce a postat pe Twitter poze cu resturile „dezgustătoare“ dintr-o mașină de înghețată.

Un adolescent care lucra la un McDonald’s spune că a fost concediat după ce a postat pe Twitter fotografii cu condițiile „dezgustătoare“ din restaurant. Nick a postat pe Twitter poze cu o tavă dintr-o mașină de înghețată a unui astfel de restaurant din Louisiana în care se pot vedea resturi de gelatină cu mucegai. „Am împărtășit pozele cu internauții pentru că am vrut să arăt lumii ce consumă și în ce condiții dezgustătoare se realizează înghețata“, a mărturisit tânărul.

Postarea lui a strâns peste 30.000 de retweet-uri și a devenit virală, notează „Business Insider“. Câteva zile mai târziu a postat altă serie de poze, de această dată cu mâncarea de la McDonald’s.

Curând, tânărul a fost concediat. „M-au interzis în orice restaurant McDonald’s“, a explicat el, menționând că managerul restaurantului i-a cerut să șteargă pozele de pe Twitter.

În replică, managerul restaurantului McDonald’s a declarat: „Scopul nostru este să operăm un restaurant curat și sigur pentru clienți. Realizăm cu regularitate sesiuni de instruire personală și online, precum și inspecții interne pentru a ne asigura că membrii echipelor se ghidează după practicile de siguranță alimentară“.

Divizia din China a celebrului lanț de fast-food a reacționat la rândul ei: „Suntem atenți cu privire la informația apărută în Statele Unite ale Americii legată de mașinile de înghețată.

În China, mașinile de înghețată sunt dezinfectate automat în fiecare zi pentru a se asigura siguranța alimentelor“.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/angajat-mcdonald-s-concediat-dupa-ce-a-postat-imagini-cu-conditiile-dezgustatoare-dintr-un-restaurant-40609.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/angajat-mcdonald-s-concediat-dupa-ce-a-postat-imagini-cu-conditiile-dezgustatoare-dintr-un-restaurant-40609-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv