Zeci de perrsoane au fost rănite într-un grav accident feroviar care a avut loc în Spania.

Cel puțin 48 de persoane au fost rănite, cinci dintre ele grav, într-un accident în care a fost implicat un tren de navetiști în Barcelona, a informat vineri serviciul de urgență catalan, relatează cotidianul spaniol El Mundo citat de agenția Agerpres.

Accidentul s-a produs în momentul în care trenul intra în gara Francia, din centrul Barcelonei.

Potrivit El Mundo, trenul plecase din localitatea San Vicente Calders (Tarragona) și s-a izbit la ora locală 07:05 de un tampon feroviar amplasat la un capăt de linie din gara Francia, potrivit primelor estimări.

La locul accidentului s-au deplasat șase unități de urgență din cadrul Sistemului de Urgențe Medicale (SEM). Serviciile de protecție civilă au anunțat că a fost activată alerta Ferrocat, planul de urgență feroviară. Ferrocat le-a recomandat locuitorilor din Barcelona să evite gara Francia.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/zeci-de-perrsoane-ranite-intr-un-grav-accident-feroviar-in-spania-40552.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/zeci-de-perrsoane-ranite-intr-un-grav-accident-feroviar-in-spania-40552-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv