În urma unei cereri formulate către Instanță, Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, a obţinut permisiunea de a pleca din România, deşi este sub control judiciar, relatează cancan.ro.

Alin Anastasescu a fost trimis în judecată la sfârşitul anului trecut alături de cei doi asociaţi, aceştia fiind acuzaţi de ucidere din culpă şi vătămare corporală. Cancan a aflat că, zilele trecute, el a obţinut permisiunea instanţei de a părăsi România, având în vedere că se află sub control judiciar. Astfel, în decurs de o lună, Anastasescu va vizita patru ţări: Ungaria, Austria, Marea Britanie şi Grecia.

Instanța ”încuviințează ca Anastasescu George Alin să părăsească teritoriul României la datele specificate și respinge ca neîntemeiate cererile formulate de inculpaţii Anastasescu George Alin şi Mincu Costin privind încetarea obligaţiei de a nu se apropia unul de altul sau de inculpatul Cătălin Gancea sau de membrii familiei acestora şi de a nu comunica între ei direct sau indirect, pe nici o cale.”

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
În urma unei cereri formulate către Instanță, Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, a obţinut permisiunea de a pleca din România, deşi este sub control judiciar, relatează cancan.ro.Alin Anastasescu a fost trimis în judecată la sfârşitul anului trecut alături de cei doi asociaţi, aceştia fiind acuzaţi de ucidere...

Preluat de la EVZ