Un bărbat din comuna Câțcău, sat Muncel, a fost găsit ieri spânzurat în podul unei case. Vecinii acestuia spun că omul era foarte stresat și deprimat în ultima vreme, din cauză că avea de plătit daune unei persoane.

Câinele bărbatului din Muncel a fost lovit de o mașină, iar șoferul i-ar fi cerut bani pentru reparații. De atunci, săteanul a intrat în depresie și a fost internat, timp de o săptămână, și la psihiatrie. Medicii i-au prescris un tratament și l-au lăsat acasă. La scurt timp, acesta a fost găsit spânzurat.

„La data de 26 iulie, în jurul orei 09:45, poliția a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că în localitatea Muncel, județul Cluj, un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din localitatea Săcălășeni, județul Cluj, a fost găsit decedat în podul unui imobil.. Polițiștii s-au deplasat la adresa indicată și au efectuat cercetarea la fața locului, fiind constatat decesul bărbatului. Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei. În cauză se fac cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care a survenit decesul acesteia” se arăta într-un comunicat al IPJ Cluj.

Sursă: Dejeanul.ro

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/un-barbat-s-a-sinucis-dupa-ce-o-masina-i-a-accidentat-mortal-cainele-40584.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/un-barbat-s-a-sinucis-dupa-ce-o-masina-i-a-accidentat-mortal-cainele-40584-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv