Traficul se desfășoară cu dificultate, în această seara, pe Drumul Național 1 – Valea Prahovei, existând coloane de mașini pe ambele sensuri, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, vineri seara, traficul rutier este intens pe DN1, pe Valea Prahovei, în ambele sensuri.

Astfel, pe sensul de mers către Brașov există coloane de autovehicule la intrarea în Comarnic dinspre Ploiești și între Sinaia și Bușteni. În sens invers, autovehiculele rulează cu viteză redusă între Predeal și Bușteni.

Polițiștii le reamintesc șoferilor care circulă pe relația Brașov – Ploiești că pot folosi ruta alternativă Ploiești – Cheia – Săcele, rută pe care, până în acest moment, nu au apărut probleme de trafic.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/trafic-intens-pe-dn-1-valea-prahovei-masinile-circula-cu-viteza-redusa-in-coloana-40594.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/trafic-intens-pe-dn-1-valea-prahovei-masinile-circula-cu-viteza-redusa-in-coloana-40594-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv