SUA sunt îngrijorate în legătură cu programul nuclear al Coreei de Nord.

Unii oficiali de la Pentagon se pare că au fost îngrijorați că Donald Trump urma să declare război Coreei de Nord, când a început să scrie pe Twitter, în legătură cu planurile privind armata americană.

Au fost nouă minute lungi între momentul în care Trump a trimis primul mesaj pe Twitter – anunțând că s-a consultat cu generalii săi – și cel de-al doilea mesaj pe rețeaua de socializare, în care a spus că a decis ca persoanele transsexuale să nu mai poată face parte din forțele armate.

În acest timp, unii oficiali erau speriați că Trump are în vedere Phenianul, mai degrabă decât drepturile soldaților, bărbați și femei, LGBT din America.

„La Pentagon, primele trei tweeturi au provocat spaime că președintele era gata să anunțe lovituri asupra Coreei de Nord sau alte acțiuni militare”, scrie BuzzFeeed, citat de The Independent.

„Mulți au spus că au rămas în suspans timp de 9 minute lungi, timpul dintre primul și al doilea tweet. Doar după al doilea tweet, oficialii militari au primit vestea că președintele anunțat schimbări de personal, nu altceva”.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
SUA sunt îngrijorate în legătură cu programul nuclear al Coreei de Nord.Unii oficiali de la Pentagon se pare că au fost îngrijorați că Donald Trump urma să declare război Coreei de Nord, când a început să scrie pe Twitter, în legătură cu planurile privind armata americană.Au fost nouă minute...

Preluat de la EVZ