Potrivit unui comunicat de presă transmis în această dimineață de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, intervențiile au avut loc în localități din județele Bacău, Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Ialomița, Prahova, Tulcea și Vrancea.

Pe același subiect: JUDEȚUL CONSTANȚA. Zeci de echipaje de pompieri și angajații RAJA au intervenit pentru limitarea inundațiilor

În urma averselor însemnat cantitative, echipajele de salvatori au intervenit pentru evacuarea apei din 21 curți, patru subsoluri și trei locuințe. De asemenea, pompierii au intervenit pentru înlăturarea apei, arborilor și aluviunilor care îngreunau circulația rutieră pe drumurile publice“, se arată în comunicatul citat.

Totodată, au fost semnalate probleme la sistemul de alimentare cu energie electrică în patru localități, echipele de intervenție aflându-se pe teren pentru remedierea situației.

Județele aflate sub incidența atenționărilor de vreme rea sunt în continuare monitorizate, informează IGSU.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/romania-noua-judete-afectate-de-ploile-abundente-13-localitati-inundate-40551.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/romania-noua-judete-afectate-de-ploile-abundente-13-localitati-inundate-40551-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv