Din păcate, nu e o premieră faptul că după moartea unui artist, rudele încep goana pentru avere și moștenire. Nici familia Denisei Răducu nu face o excepție, relatează Cancan.

La numai trei zile de la înmormântare, familia a început discuţii aprinse despre averea artistei şi despre demersurile necesare pentru a intra în posesia acestora, nerespectând ultimele dorințe ale cântăreței, care a lăsat instrucțiuni clare, simțind că sfârșitul era aproape.

Un membru a familiei declarase inițial: ”Denisa a vrut să îi lase surorii sale tot ce are, fie că e vorba de bani, maşină, casă, totul. Spunea că ea este cea care merită toate acestea, pentru că ea a fost cea care, de-a lungul vremii a şi încurajat-o cel mai mult. În plus, sora ei are şi doi copii, iar Denisa îşi adora nepoţeii, în ultimele ei clipe de viaţă, micuţii fiind cei care, de fiecare dată, reuşeau să o facă să zâmbească şi să devină mai optimistă”.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Din păcate, nu e o premieră faptul că după moartea unui artist, rudele încep goana pentru avere și moștenire. Nici familia Denisei Răducu nu face o excepție, relatează Cancan.La numai trei zile de la înmormântare, familia a început discuţii aprinse despre averea artistei şi despre demersurile necesare pentru a...

Preluat de la EVZ