Când îți dorești un post pentru care nu ai pregătirea necesară, schimbi legea. Așa a procedat președintele executiv al PSD, care dorește să fie numit președinte al Curții de Conturi. Întrucât nu avea studii în domeniu, iar legea nu îi permitea, al doilea om în PSD, Nicolae Bădălău, a schimbat legea, relatează RealitateaTV.

Bădălău nu va fi surprins nepregătit în toamnă, când îi va expira mandatul lui Nicolae Văcăroiu. Legea însă spunea că pentru a fi consilier al Curții de Conturi, trebuie să ai studii juridice sau economice și experiență de 10 ani în domeniu.

Întrucât nu mai avea timp de studii suplimentare, Bădălău a strecurat în lege ca acceptate studiile inginerești, pe care domnia sa le deține, iar în acest domeniu are experiența cerută, de peste 10 ani.

Amendamentul a fost depus de senator la o lege inițiată de colegi de-ai săi, lege care reglementa statutul pensiei de urmaș pentru angajații Curții de Conturi.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Când îți dorești un post pentru care nu ai pregătirea necesară, schimbi legea. Așa a procedat președintele executiv al PSD, care dorește să fie numit președinte al Curții de Conturi. Întrucât nu avea studii în domeniu, iar legea nu îi permitea, al doilea om în PSD, Nicolae Bădălău, a...

Preluat de la EVZ