Avionul care îl transporta pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin nu a putut ajunge astăzi în Republica Moldova pentru că nu a primit autorizația de a survola România, anunță un site de monitorizare a traficului aerian și surse citate de presa moldoveană.

Nu avem o confirmare, dar Cursa S7157, de la Moscova spre Chișinău, probabil a primit interdicție de survolare a spațiului aerian al României deoarece la bord se află vicepremierul rus, Dmitri Rogozin“, a transmis site-ul de profil Flightradar24.com.

Avionul lui Dmitri Rogozin a survolat Belarus, Polonia, Slovacia și Ungaria, dar probabil că acum va reveni în Rusia.

Dmitri Rogozin era așteptat în Republica Moldova și în regiunea separatistă moldoveană Transnistria, într-o vizită oficială. Aeronava nu a putut merge direct spre Republica Moldova din cauza interdicției impuse de Ucraina.

UPDATE. MAE confirmă că autoritățile s-au opus ca avionul lui Rogozi să survoleze România

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) confirmă că autoritățile s-au opus ca avionul vicepremierului rus Dmitri Rogozi să survoleze România.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/interdictie-avionul-lui-dmitri-rogozin-nu-a-putut-survola-romania-si-ar-putea-reveni-in-rusia-40572.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/interdictie-avionul-lui-dmitri-rogozin-nu-a-putut-survola-romania-si-ar-putea-reveni-in-rusia-40572-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv