”Am contestat conform statutului PSD acea decizie de excludere a mea din partid, prin care mi-am pierdut calitatea de membru. Contestația mea este conformă cu prevederile statutului. Este și dorința membrilor din Organizația PSD Timiș de a face aceste demers. Marți a fost un Birou Permanent Județean, la care a participat domnul secretar general, Marian Neacșu, la care toți membrii BPJ au cerut această contestație pe care am depus-o astăzi, în termenul legal”, a declarat Sorin Grindeanu, potrivit banatulazi.ro.

El a mai afirmat că așteaptă judecarea contestației sale și apoi va lua o decizie în privința viitorului său politic.

”Sunt un optimist, la fel cum sunt și colegii mei din Timiș care m-au îndemnat să fac acest demers și de sprijinul cărora mă bucur în acest moment”, a adăugat fostul premier.

În acest context, Sorin Grindeanu a mai spus că a purtat discuții cu europarlamentarul Cătălin Ivan care i-a prezentat programul său de îmbunătățire a activității din PSD.

”Am avut discuții cu Cătălin, nu foarte aplicate, lega de ceea ce dorește. Și eu am spus câteva lucruri pe care le văd a fi îmbunătățite în activitatea PSD, dincolo de chestiuni personale. Pe mine, ca membru vechi, indiferent de cine este condus, mă interesează ca PSD să rămână cel mai important de pe scena politică din România. Nu sunt lucruri personale, sunt lucruri care țin de funcționarea corectă a PSD”, a conchis fostul premier.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
”Am contestat conform statutului PSD acea decizie de excludere a mea din partid, prin care mi-am pierdut calitatea de membru. Contestația mea este conformă cu prevederile statutului. Este și dorința membrilor din Organizația PSD Timiș de a face aceste demers. Marți a fost un Birou Permanent Județean, la care...

Preluat de la EVZ