O furtună violentă s-a abătut asupra oraşului Istanbul joi seară, zece persoane fiind rănite, dintre care două grav, iar oraşul paralizat, relatează media locale, citate de AFP şi DPA, informează AGERPRES. Cel puţin zece persoane au fost spitalizate, din care două sunt grav rănite, potrivit agenţiei private Dogan, care nu furnizează detalii privind circumstanţele în care acestea au fost rănite.


Tunelul rutier pe sub Bosfor a fost închis, dar şi câteva staţii de metrou. Un număr de 16 avioane care urmau să aterizeze pe aeroportul Ataturk din Istanbul au fost de altfel redirecţionate, potrivit agenţiei Anadolu. Peste 7000 de persoane au fost mobilizate pentru remedierea problemelor cauzate de furtună. De asemenea, mai multe incendii au avut loc din cauza fulgerelor, dar acestea au fost stinse rapid.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
O furtună violentă s-a abătut asupra oraşului Istanbul joi seară, zece persoane fiind rănite, dintre care două grav, iar oraşul paralizat, relatează media locale, citate de AFP şi DPA, informează AGERPRES. Cel puţin zece persoane au fost spitalizate, din care două sunt grav rănite, potrivit agenţiei private Dogan, care...

Preluat de la EVZ