Gheorghe Anghel a mai primit, pe lângă această pedeapsă, și una complementară constând în interzicerea unor drepturi, pe o perioadă de doi ani și jumătate, potrivit Agerpres.ro.

În același dosar, au mai primit pedepse și fostul director al Întreprinderii de Gospodărire Orăşenească (IGO) Caracal Stelian Veselin (trei ani şi şase luni de închisoare), şi fostul trezorier al echipei FC Caracal, Victor Botezatu (doi ani de închisoare), potrivit Agerpres.ro. 

Pe de altă parte, s-a dispus achitarea inculpaților din dosar pentru infracțiunile de grup infracțional organizat și reținerea și nevărsarea cu intenție, în 30 de zile de la data scadentă, a sumelor reprezentând impozite sau contribuţii cu reţinere la sursă.

În perioada 2010 – 2013, ar fi fost constituit un grup infracţional organizat pe raza municipiului Caracal, susțin procurorii DIICOT care au instrumentat dosarul.

Grupul infracțional era format iniţial din Gheorghe Anghel (fost primar al municipiului Caracal), Stelian Veselin (director al unei societăţi comerciale) şi Cristian Georgescu (fost comisar la Garda Financiară Olt). Scopul acestui grup ar fi fost sustragerea de sume de bani în dauna Primăriei Caracal şi a unei societăţi comerciale cu scopul susținerii echipei de fotbal locale, dar și însuşirea unor sume mari de bani prin mijloace frauduloase. 

Prejudiciul creat ar fi fost de 6.039.550 lei.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Gheorghe Anghel a mai primit, pe lângă această pedeapsă, și una complementară constând în interzicerea unor drepturi, pe o perioadă de doi ani și jumătate, potrivit Agerpres.ro.În același dosar, au mai primit pedepse și fostul director al Întreprinderii de Gospodărire Orăşenească (IGO) Caracal Stelian Veselin (trei ani şi şase...

Preluat de la EVZ