O fetiță în vârstă de 3 ani a murit, în urma unui îngrozitor ritual voodoo, de magie neagră. Doctorii i-au gasit în corp 7 ace, șeful mamei ei folosind-o pe post de păpușă voodoo.

De asemenea, copila a fost abuzată sexual, doctorii descoperind pe lângă asta, și probe ale torturii la care a fost supusă. Poliția l-a dat în urmărire pe bărbat.

Se pare că șeful mamei ei este un bărbat extrem de superstițios și a folosit copila pe post de păpușă voodoo. Fetița a fost adusă la spitalul indian din Kolkata, în stare critică, abuzată sexual și injectată cu numeroase ace, relatează India Today, citați de DailyMail.

Au fost găsite 7 ace introduse brutal în trupul fetiței, care nu au putut fi scoase imediat, pentru a nu provoca hemoragie masivă.

Mama sa a adus-o cu febră mare la spital, atunci medicii au realizat la ce tortură înfiorătoare a fost supusă copila.

În raportul poliției s-a consemnat că șeful mamei sale, un bărbat în vârstă de 50 de ani, Sanatan Thakur, practica magia neagră și a folosit copila pe post de păpușă voodoo.

După câteva zile de stat sub observație medicală, trupul firav al micuței a cedat, iar decesul a fost confirmat de autorități.

Poiția a emis mandat de arestare pentru bestia cu chip de om, Sanatan Thakur, care este încă în libertate.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
O fetiță în vârstă de 3 ani a murit, în urma unui îngrozitor ritual voodoo, de magie neagră. Doctorii i-au gasit în corp 7 ace, șeful mamei ei folosind-o pe post de păpușă voodoo.De asemenea, copila a fost abuzată sexual, doctorii descoperind pe lângă asta, și probe ale torturii...

Preluat de la EVZ