Consiliul Județean Constanța și Ministerul Turismului au semnat un protocol de colaborare, în urma căruia administrația județeană va fi cea care va recomanda stelele unităților de cazare.

Anunțul a fost făcut de președintele CJC, Horia Țuțuianu, care a precizat că acest lucru se va întâmpla începând cu 1 ianuarie 2018. Protocolul de colaborare cu Ministerul Turismului a fost astăzi aprobat de consilierii județeni.

Potrivit acestuia, de anul viitor hotelurile și pensiunile vor fi clasificate sau reclasificate direct la recomandarea CJC de către Ministerul Turismului. Astfel, autoritatea județeană va verifica fiecare unitate de cazare și va întocmi la final un raport premergător clasificării finale. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/constanta-consiliul-judetean-va-recomanda-stelele-unitatilor-de-cazare-40596.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/constanta-consiliul-judetean-va-recomanda-stelele-unitatilor-de-cazare-40596-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv