O ambulanță care transporta șase persoane la dializă a fost implicată, vineri, într-un accident rutier în zona centrală a Piteștiului, șase oameni, între care doi copii, fiind transportați la spital.

Potrivit polițiștilor, accidentul rutier în care a fost implicată ambulanța cu pacienți transportați la dializă a avut loc în zona Teatrului Alexandru Davila din Pitești, primele indicii arătând că un autoturism ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului și ar fi lovit ambulanța.

În urma impactului, ambulanța s-a răsturnat.

La locul accidentului au fost solicitate mai multe ambulanțe și echipaje de Poliție, dar și descarcerarea, deoarece în autoturism se aflau patru persoane, un bărbat, o femeie și două fetițe, iar în ambulanță 7 persoane, respectiv șoferul și șase pacienți.

„Există șase victime, doi copii și patru adulți, care vor fi transportate la spitale. Sunt conștiente, stabile”, a declarat Tudor Ionescu, medic- terapie intensivă mobilă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/accident-grav-o-ambulanta-si-un-autoturism-sase-persoane-la-spital-40585.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/accident-grav-o-ambulanta-si-un-autoturism-sase-persoane-la-spital-40585-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv