UPDATE. Impactul dintre cele două autoturisme a avut un final tragic. Șoferii celor două mașini au murit.  Este vorba despre un bărbat de 53 de ani, din Taxi, și de celălalt conducător auto, în vârstă de 66 de ani. ISU București-Ilfov  a transmis bilanțul tragediei : doi morți și doi răniți. Cei doi răniți erau pasageri în cele două autoturisme și au fost transportați la Spitalul Universitar.

Accidentul a avut loc la capătul liniei RATB 601. În stație se aflau două autobuze care au fost acroșate de autoturismul Taxi, în urma impactului. La fața locului, pompierii ISU București-Ilov au trimis patru ambulanțe SMURD, o autospecială de descarcerare și una de stingere a incendiului.

Știrea inițială

Cele două mașini circulau pe Splaiul Independenței, accidentul având loc în apropiere de zona Semănătoarea – Pod Ciurel. În total patru oameni ar fi implicați în accident, unul decedând. Echipele SMURD se află la fața locului pentru resuscitarea răniților. Circulația în zonă este îngreunată, conform ISU București. La faţa locului s-au deplasat patru ambulanţe SMURD, una SABIF şi un echipaj de la descarcerare, informează AGERPRES.

UPDATE 12:00 – Încă unul din răniți a decedat, fiind resuscitat câteva minute, dar manevrele nu au avut succes. Astfel, bilanțul momentan este de doi morți și doi răniți. Una dintre mașini a ricoșat într-un autobuz RATB aflat la terminalul liniei 601.

UPDATE: Potrivit ISU Bucureşti, o altă victimă se află în stop cardio respirator, manevrele de resuscitare fiind în curs de desfăşurare, iar alte două victime au fost transportate deja la spital.

rootstireaActualitate/EsentialSocial
UPDATE. Impactul dintre cele două autoturisme a avut un final tragic. Șoferii celor două mașini au murit.  Este vorba despre un bărbat de 53 de ani, din Taxi, și de celălalt conducător auto, în vârstă de 66 de ani. ISU București-Ilfov  a transmis bilanțul tragediei : doi morți și...

Preluat de la EVZ