Familiile cu venituri mici din Madrid vor putea beneficia de un sprijin financiar de până la 200 de euro pe lună pentru plata chiriei, cam 8.500 de familii se vor putea bucura de acest ajutor, informează TeleMadrid.es citați de inforoes.com

Ministrul Lucrărilor Publice din Spania și Comunitatea Madrid au semnat miercuri un acord, iar Guvernul a alocat un fond de 38,5 milioane de euro pentru punerea în practică a acestui proiect.

Iñigo de la Serna, ministrul lucrărilor publice din Spania, a spus că „acordul este un clar exemplu prin care statul dorește ca fiecare familie aflată într-o situație economică precară să poate avea acces la o locuință decentă”.

De asemenea, sunt speranțe și în viitor, ministrul dorind să ajute în 2018 segmentul de tineri și bătrâni.

Noul acord suplimentează fondurile „Programului regional de ajutor pentru plata chiriei”, care se desfășoară anual. Consilierul pe probleme de infrastructură din capitala regatului iberic a asigurat populația că vor găsi toate informațiile și documentația necesare demarării procedurilor de întrajutorare în mediul online.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Familiile cu venituri mici din Madrid vor putea beneficia de un sprijin financiar de până la 200 de euro pe lună pentru plata chiriei, cam 8.500 de familii se vor putea bucura de acest ajutor, informează TeleMadrid.es citați de inforoes.comMinistrul Lucrărilor Publice din Spania și Comunitatea Madrid au semnat...

Preluat de la EVZ