Un tânăr de 29 de ani, din localitatea vasluiană Crețești, s-a sinucis după ce i-a trimis pe Facebook fostei sale iubite o fotografie cu un ștreang. Femeia a fost cea care a alertat Poliția după ce fostul său iubit nu a mai răspuns la telefon, el fiind găsit spânzurat într-o magazie a locuinței sale.

Un tânăr de 29 de ani a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței sale. Polițiștii au fost alertați de către fosta iubită a băiatului. Fata a sunat la numărul de urgență 112 în momentul în care a constatat că fostul său iubit nu-i mai răspunde la telefon, în condițiile în care acesta îi trimisese pe Facebook o fotografie cu un ștreang.

Femeia a anunțat telefonic Poliția și a cerut ajutor, întrucât locuia într-un alt sat față de cel al tânărului de 29 de ani.

“În momentul în care a fost găsit de către polițiști, bărbatul era decedat. În cauză, conform procedurilor, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat, joi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Tânărul de 29 de ani se întorsese recent din Germania, unde fusese mai mulți ani la muncă.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/un-tanar-s-a-sinucis-dupa-ce-i-a-trimis-pe-facebook-fostei-sale-iubite-o-fotografie-cu-un-streang-40541.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/un-tanar-s-a-sinucis-dupa-ce-i-a-trimis-pe-facebook-fostei-sale-iubite-o-fotografie-cu-un-streang-40541-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv