Zilele amare petrecute la închisoare s-au terminat, iar cunoscutul fost ”băiat rău” încearcă să se bucure de viață și de orice eveniment din viața sa care ar presupune și o sărbătoare.

Fiind ziua nepotului său, Vasile Balint pe numele său adevărat, și-a sunat rudele, prietenii și cunoștințele pentru a-i invita la un restaurant de lux, relatează spynews.ro.

Nepotul a fost așadar un răsfățat, iar toți invitații s-au bucurat de petrecere, nedorind cineva să îl supere pe temutul personaj.

Seara s-a încheiat în stil mare, cu un tort uriaș, invitații savurându-l cu poftă, după care au plecat satisfăcuți acasă.

Recent, celebrul Sile Cămătaru a făcut niște declarații halucinante: “În piscina din spatele casei m-am botezat, cred că anul trecut, în noiembrie. Eu cred că sunt iubit de Dumnezeu, pentru că am o familie frumoasă. Domnul Iisus m-a îndemnat să mă pocăiesc. Mi-a arătat că există, indiferent de problemele pe care le-am avut. Am trecut peste toate, pentru că m-am rugat şi mi-a aratat că mă iubeşte. În închisoare, am fost doar eu şi El. M-am pus în genunchi şi m-am rugat”, a declarat, la „Agenţia VIP”, Sile Cămătaru.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Zilele amare petrecute la închisoare s-au terminat, iar cunoscutul fost ”băiat rău” încearcă să se bucure de viață și de orice eveniment din viața sa care ar presupune și o sărbătoare.Fiind ziua nepotului său, Vasile Balint pe numele său adevărat, și-a sunat rudele, prietenii și cunoștințele pentru a-i invita...

Preluat de la EVZ