Chuando Tan, un fotograf din Singapore în vârstă de 50 ani, a devenit senzația internetului datorită înfățișării sale incredibile, care pare să sfideze bătrânețea. În ciuda vârstei înaintate, bărbatul arată ca un tânăr de 20 de ani.

CD, așa cum îi spun prietenii (de la numele său ChuanDo), a intrat în atenția publică după ce a apărut recent într-un articol pentru un site de știri din China, arată Bored Panda. Necunoscându-i adevărata vârstă, oricine ar paria că bărbatul are în jur de 20 de ani, fiind într-o formă fizică excelentă și neavând nici măcar un fir de păr alb.

Chuando a fost unul dintre cele mai populare modele din Singapore în anii ’80-’90 și a fost pentru o scurtă perioadă cântăreț de muzică pop în limba mandarină, înainte să-și descopere pasiunea pentru fotografie, în 1996. În prezent, bărbatul care are peste 160.000 de followeri pe Instagram este fotograf și deține un studio de fotografie, ChuanDo&Frey.

A lucrat cu reviste internaționale precum Jalouse, Muse, L’Officiel, Elle și Harper’s Bazaar și este foarte cunoscut în Singapore. CD este autorul unor imagini celebre, inclusiv cele de pe albumul „Discipline“ al lui Janet Jackson, din 2008. Desigur, vă întrebați care este secretul lui Chuando pentru un fizic ca la 20 de ani. Bineînțeles că el urmează o dietă strictă și un stil de viață sănătos.

Potrivit spuselor sale, CD nu pierde nopțile, somnul fiind prioritar. Evită să facă duș seara târziu sau dimineața devreme și mânca piept de pui Hainanez în fiecare zi. Desigur, pentru a întreține fizicul de invidiat, singaporezul merge la sală de patru ori pe săptămână,scrie adevarul.ro.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/senzatie-pe-internet-barbatul-care-la-50-de-ani-arata-ca-un-adolescent-40542.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/senzatie-pe-internet-barbatul-care-la-50-de-ani-arata-ca-un-adolescent-40542-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv