Reprezentanții Arhiepiscopiei au anunțat că decizia pe care au luat-o va fi comunicată vineri.  “Şedinţa Consistoriului Eparhial s-a încheiat. Membrii Consistoriului au luat o hotărâre ce va comunicată în cursul zilei de vineri”, a declarat purtătorul de cuvânt. El a explicat că întârzierea este determinată de o procedură care trebuie respectată în asemenea situaţii şi a dat asigurări că hotărârea va fi făcută publică.

Preotul Cristian Pomohaci nu a prezentat până miercuri, la termenul de 30 de zile, dovezile cerute de superiorii săi pentru a-şi susţine nevinovăţia faţă de acuzaţiile ce i se aduc. El a depus doar o cerere prin care acesta solicită retragerea temporară din preoţie, invocând motive de sănătate, scrie Agerpres. 

Legătură SECRETĂ între Mirela Boureanu Vaida şi preotul Pomohaci! Fanii vedetei TV sunt în stare de ȘOC

În prezent, preotul Cristian Pomohaci a fost suspendat din funcţie timp de 30 de zile de către arhiepiscop, care i-a interzis să mai slujească în biserică, urmând ca membrii Consistoriului Eparhial să se pronunţe asupra acestui caz. 

BOMBĂ! Ce îi pregăteau mai marii bisericii lui Pomohaci de mai multă vreme. Totul a ieșit la iveală acum

Parchetul General a preluat, pe 19 iulie, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş dosarul în care preotul Cristian Pomohaci, din Parohia Moşuni, judeţul Mureş, este cercetat pentru racolare de minori în scopuri sexuale. 

Preotul a fost înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale unui minor, iar înregistrarea a apărut în presă.  Atunci când vine vorba despre orientarea sa sexuală începe altă poveste – Pomohaci a fost tolerat de BOR pentru homosexualitate, fiindca nu au existat dovezi.   Au existat zvonuri despre Pomohaci, cel care a apărut de nenumărate ori la TV, că a fost surprins în pat cu bărbați sau atentând la pudoarea unor tineri. Jurnaliștii de la Ziar de Cluj au discutat off the record cu niște avocați și notari care au încheiat cu unele victime înțelegeri scrise și ferme prin care Pomohaci a cumpărat tăcerea lor cu bani.

Dezvăluiri șocante! CÂT OFEREA Pomohaci pentru o PARTIDĂ DE AMOR? Generos, foarte generos

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Reprezentanții Arhiepiscopiei au anunțat că decizia pe care au luat-o va fi comunicată vineri.  'Şedinţa Consistoriului Eparhial s-a încheiat. Membrii Consistoriului au luat o hotărâre ce va comunicată în cursul zilei de vineri', a declarat purtătorul de cuvânt. El a explicat că întârzierea este determinată de o procedură care...

Preluat de la EVZ