Consilierii de la PNL-USR au părăsit ședința și au decis să se manifeste împotriva primarului neparticipînd la ședințe.

“Consilierii locali PNL-USR continuă boicotul împotriva cetățenilor Sectorului 1. Sabotajul administrativ PNL – USR continuă să fie la ordinea zilei în ședințele Consiliului Local al Sectorului 1. 

Astăzi, prezența nu a fost în favoarea majorității PNL-USR, așa că toți consilierii PNL-USR au părăsit ședința. Dacă nu au reușit să pice proiectele prin vot, au reușit să blocheze întreaga ședință, părăsind sala. Cetățenii contează!”, a fost mesajul postat de Dan Tudorache pa pagina personală de Facebook.

Unul dintre motivele de nemulțumire ale consilierilor locali este reprezentat de dorința edilului de a repune pe picioare, conform legii și din bugetul destinat activităților sportive, brandul Rapid.

Echipa de fotbal din Giulești, una dintre puținele cu o tradiție și istorie bogată, se află în faliment după  ce clubul a fost mai mult prădat decît ajutat de foștii patroni. Dan Tudorache a decis să se implici și, conform legii, Primăria Sectorului 1 poate să aloce pînă la 5% din buget pentru activitățile sportive.

Proiectul a fost votat în ședință și a trecut la limită, însă acest aspect a adus o ruptură totală în Primăria Sectorului 1. 

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Consilierii de la PNL-USR au părăsit ședința și au decis să se manifeste împotriva primarului neparticipînd la ședințe.“Consilierii locali PNL-USR continuă boicotul împotriva cetățenilor Sectorului 1. Sabotajul administrativ PNL - USR continuă să fie la ordinea zilei în ședințele Consiliului Local al Sectorului 1. Astăzi, prezența nu a fost în...

Preluat de la EVZ