În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben de vânt puternic cu aspect de vijelie și ploi, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul S.C. RAJA S.A. s-a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență în perioada 27 iulie 2017, ora 12:00 – 28 iulie 2017, ora 12:00.

Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul comandamentului au fost constituite 18 echipe de intervenție la nivelul municipiului Constanța, respectiv 21 pentru restul județului, dotate cu toate utilajele necesare, ce vor asigura permanența în toată această perioadă.

Reprezentanții RAJA asigură toți abonații societății că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare la parametrii optimi.

‘Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei’, se arată într-o informare a companiei de apă.

Totodată, aceștia fac un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241.924.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/raja-a-activat-comandamentul-pentru-situatii-de-urgenta-5-40501.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/raja-a-activat-comandamentul-pentru-situatii-de-urgenta-5-40501-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv