Libertatea de circulație a cetățenilor între statele membre ale Uniunii Europene și Marea Britanie se va încheia în luna martie a anului 2019 și va fi instituit un nou sistem pentru imigranți, a declarat azi ministrul britanic pentru Imigrație, Brandon Lewis, relatează site-ul BBC News.

“Este o simplă chestiune de fapte că normele UE privind libera circulație nu vor fi aplicate în această perioadă, iar un nou sistem va intra în vigoare până în primăvara anului 2019”, a spus Lewis.

Ministrul britanic pentru Imigrație a precizat că manifestul Partidului Conservator prevede reducerea migrației nete de la 248.000 la câteva zeci de mii de persoane.

Ne vom asigura că vom continua să-i atragem pe cei care reprezintă un beneficiu din punct de vedere economic, social și cultural. Dar, în același timp, noul nostru sistem de imigrație ne va oferi controlul asupra volumului de oameni care vin aici – oferind publicului încrederea că aplicăm propriile reguli cu privire la persoanele care ajung în Marea Britanie, pentru a reduce migrația netă la un nivel sustenabil“, a declarat Amber Rudd, secretarul britanic pentru Afaceri Interne.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/londra-libertatea-de-circulatie-intre-ue-si-marea-britanie-se-va-incheia-in-martie-2019-sute-de-mii-de-imigranti-vor-fi-trimisi-in-tarile-lor-40503.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/londra-libertatea-de-circulatie-intre-ue-si-marea-britanie-se-va-incheia-in-martie-2019-sute-de-mii-de-imigranti-vor-fi-trimisi-in-tarile-lor-40503-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv