Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu Athletic Bilbao, ce a contat pentru prima manșă a turului 3 preliminar al Ligii Europa. Prima repriză a fost total dezechilibrată, bascii au controlat copios jocul și au deschis scorul în minutul 21, prin Aymeric Laporte. De partea cealaltă, gazdele au legat cu mare greutate 2-3 pase și nu au pus în pericol poarta adversă. Lucrurile s-au schimbat radical în partea a doua. „Câinii” și-au împins adversarii în propria jumătate și au egalat datorită unei super execuții a lui Rivaldinho, care a șutat imparabil de 25 de metri, în minutul 54. Intrat pe teren la pauză, brazilianul a fost urmărit de la tribuna oficială și de Rivaldo, tatăl său, campion mondial cu naționala din „Țara Cafelei”, în 2002. „Câinii” și-au mai creat câteva șanse de a puncta, până la final, dar scorul a rămas 1-1. Returul este programat peste o săptămână, la Bilbao.

„Chiar dacă până acum tata nu era în tribune, el mereu a fost important pentru mine. A contat foarte mult pentru mine că a fost aici. Dacă aveam 1% din talentul lui, eram cel mai bun din lume. Dar mai am mult din lume”, a spus Rivaldinho la TVR 1.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu Athletic Bilbao, ce a contat pentru prima manșă a turului 3 preliminar al Ligii Europa. Prima repriză a fost total dezechilibrată, bascii au controlat copios jocul și au deschis scorul în minutul 21, prin Aymeric Laporte. De partea cealaltă, gazdele...

Preluat de la EVZ