Oltenii nu au ținut cont de numele lui AC Milan și au început cu tupeu partida de la Severin. Prima fază a duelului a fost din partea „diavolilor”. Niang  a prins un șut de la marginea careului, dar Calancea nu a avut probleme la reținere. Cea mai mare ocazie de gol a Craiovei a avut loc în minutul 22. „Italianul” Mitriță (jucător ce a activat în „Cizmă”, la Pescara) aavut șansa de ascăpa singur spre poarta milanezilor, dar execuția sa, pe colțul scurt, a fost ghicită și blocată de Donnarumma. În replică, Milan le-a dat emoții oltenilor prin Cutrone, care a șutat din unghi, dar balonul s-a plibat prin fața porții. Golul italienilor a venti chiar înainte de pauză, când Ricardo Rodriguez a trimi balonul în poarta gazdelor dintr-o lovitură liberă.

După pauză, trupa pregătită de Vincenzo Montella s-a avântat rapid în atac. Niang a șutat din nou puternic, dar peste poartă. În minutul 50, același Niang a tras din unghi, iar Calancea a respins în corner. Craiova a răspuns din nou prin Mitriță, al cărui lob de la 20 de metri a fost aproape de a-l surprinde pe Donnarumma. Până la final, oltenii nu s-au dat bătuți, și, în ciuda înfrângerii, au arătat un joc remarcabil în fața „diavolilor”. Peste o săptămână, trupa din Bănie va face cunoștină cu celebrul „San Siro”, stadion pe care vor fi prezenți cel puțin 45.000 de fani ai Milanului.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Oltenii nu au ținut cont de numele lui AC Milan și au început cu tupeu partida de la Severin. Prima fază a duelului a fost din partea „diavolilor”. Niang  a prins un șut de la marginea careului, dar Calancea nu a avut probleme la reținere. Cea mai mare ocazie...

Preluat de la EVZ