Un camionagiu roman in varsta de 36 de ani a fost arestat in Italia pentru ca si-a violat, in repetate randuri, fiica vitrega minora.

Potrivit acuzarii, tatal vitreg, care convietuia de 12 ani cu mama naturala a fetitei, a inceput sa-si indrepte atentia asupra fetei pe timpul sarbatorilor de Craciun: abuzand de inferioritatea fizica si psihica a fetitei, a intretinut, in repetate randuri, relatii sexuale cu ea.

Abuzurile ar fi continuat pana in martie: barbatul obisnuia sa intre in patul fetei cand se intorcea noaptea de la munca, de cel putin trei ori pe saptamana. Fetita a povestit totul mamei, iar aceasta a mers imediat la carabinierii din Atessa, unde a depus plangere, scrie gazetaromaneasca.com.

Barbatul in varsta de 36 de ani a fost arestat si urmeaza sa fie judecat pentru viol.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/camionagiu-roman-arestat-in-italia-dupa-ce-a-si-a-violat-fiica-vitrega-de-13-ani-40525.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/camionagiu-roman-arestat-in-italia-dupa-ce-a-si-a-violat-fiica-vitrega-de-13-ani-40525-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv