Guvernul a aprobat în ședința de joi amânarea intrării în vigoare a Legii insolvenței persoanelor fizice până la 1 ianuarie 2018, au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale. Subiectul s-a aflat pe ordinea de zi suplimentară a ședinței.

Guvernul aprobase pe 9 iunie, printr-o hotărâre, Normele metodologice pentru aplicarea Legii privind procedura insolvenței persoanelor fizice, prin care sunt stabilite modalitatea de desfășurare a ședințelor de conciliere, modul de comunicare cu debitorul și creditorii și tipurile de onorarii.

Normele metodologice pentru aplicarea Legii nr. 151/2015 privind procedura insolvenței persoanelor fizice stabilesc modalitatea de desfășurare a ședințelor de conciliere, modul de comunicare cu debitorul și creditorii, tipurile de onorarii pentru administratorul procedurii și lichidator, precum și cuantumul minim și maxim al acestor onorarii.

Legea ar fi trebuit să intre în vigoare la 1 august 2017.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/guvernul-amana-intrarea-in-vigoare-a-legii-insolventei-persoanelor-fizice-40510.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/guvernul-amana-intrarea-in-vigoare-a-legii-insolventei-persoanelor-fizice-40510-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv