În urma materialului nostru depre gropile și surpările apărute pe drumul Mamaia – Năvodari, proaspăt reabilitat cu fonduri europene, firma care a executat lucrarea s-a apucat de reparații.

 Constructorul care a câștigat licitația, TEL DRUM, a decopertat porțiunea de șosea care s-a surpat. Specialiștii spun că situația din teren a confirmat ceea ce au susținut mereu.

Cei care s-au ocupat de taluz nu și-au făcut treaba cum trebuie, au apărut infiltrații în pământ, strunctura de rezistență s-a deplasat, iar drumul s-a lăsat. Mai multe echipaje de muncitori lucrează de câteva zile în zonă și la final, spun reprezentanții TEL DRUM, vor trimite nota de plată către primărie.

De partea cealaltă, Primăria Năvodari susține că o lucrare de aproape 40 de milioane de lei cu fonduri europene nu este normal să se strice la nici un an de la recepția finală. În plin sezon, circulația este îngreunată de lucrările care se fac pe drumul Mamaia- Năvodari.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/drumul-mamaia-navodari-proaspat-reabilitat-cu-fonduri-europene-a-intrat-in-reparatii-40533.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/drumul-mamaia-navodari-proaspat-reabilitat-cu-fonduri-europene-a-intrat-in-reparatii-40533-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv