Președintele R.Moldova, Igor Dodon, a confirmat, vizita la Chișinău a vicepremierului rus Dmitri Rogozin la Chișinău, care apoi  va participa la Tiraspol la festivitățile de celebrare a 25 de ani de la prezența forțelor ruse de menținerea păcii în regiune, potrivit ipn.md.

 În cadrul discuției, vor fi abordate subiecte precum domeniul comerțului, pașii următori în amnistia pentru migranții moldoveni din Federația Rusă, subiecte ce țin de recunoașterea plăcuțelor transnistrene de înmatriculare a autovehiculelor, recunoașterea diplomelor transnistrene de studii; soluționarea problemelor ce țin de telefonia mobilă din Transnistria etc.

Dodon a mai  spus că a fost preconizată și o întâlnire trilaterală cu liderul de la Tiraspol, în Transnistria, dar și participarea împreună cu Dmitri Rogozin la manifestațiile cu ocazia celor 25 de ani de la începutul operațiunii de menținere a păcii în regiunea transnistreană a Republicii Moldova.

În același context, președintele a spus că a lansat invitația președintelui rus Vladimir Putin de a discuta relațiile moldo-ruse la Chișinău, liderul rus fiind așteptat la Chișinău în 2018.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Președintele R.Moldova, Igor Dodon, a confirmat, vizita la Chișinău a vicepremierului rus Dmitri Rogozin la Chișinău, care apoi  va participa la Tiraspol la festivitățile de celebrare a 25 de ani de la prezența forțelor ruse de menținerea păcii în regiune, potrivit ipn.md. În cadrul discuției, vor fi abordate subiecte precum...

Preluat de la EVZ