Simona Halep și-a deschis în luna mai o cafenea în Constanța, pe care a denumit-o SH Cafe, iar prețurile nu sunt foarte mari la localul din centrul orașului, aflat pe strada Mircea cel Bătrân, la intersecția cu strada Decebal.

Cafeneaua încearcă să își atragă clienții cu tot felul de oferte, cum ar fi două cappuccino – la 12 lei sau un meniu Colazione (croissant/toast, cafea/cappuccino și un fresh) – la 16 lei.

SH Cafe servește și burgeri, pizza, sandvișuri și prăjituri. 17 lei costă un mic dejun cu un Panini (sandviș) cu șuncă și cașcaval, cu o cafea și, la alegere, apă plată/minerală sau Coca-Cola.

RECOMANDARECum arata cafeneaua Simonei Halep din Constanta – GALERIE FOTO

Pentru un mic dejun format din omletă cu brânză și roșii, o apă minerală sau plată mică și un cappuccino/espresso/latte machiatto, clienții trebuie să achite 19 lei.

Tot 19 lei costă și o salată Saporita cu o cafea sau apă. O pizza Quatro Staggioni cu o cafea, o Cola sau apă pot fi cumpărate în schimbul a 25 de lei.

Două pizza pot fi comandate pentru 30 de lei. La orice pizza și burger comandate, clientul primește și o bere din partea casei.

Cafeneaua Simonei Halep, de care se ocupă fratele ei, Nicu, dispune și de o terasă acoperită, deschisă de la începutul verii.

A doua jucătoare a lumii a câștigat până acum din tenis 18.742.090 de dolari (15.975.255 euro) și este a 17-a în clasamentul feminin all-time al sumelor obținute din “sportul alb”.

Halep are 15 trofee WTA în carieră și alte zece finale jucate, printre care și două de Grand Slam, la Roland Garros, și una la Turneul Campioanelor.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/cat-costa-si-bei-o-cafea-la-cafeneaua-simonei-halep-40521.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/cat-costa-si-bei-o-cafea-la-cafeneaua-simonei-halep-40521-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv