Bărbatul din județul Bistrița-Năsăud, care a amenințat ieri că are o bombă în bagaj, imediat după îmbarcarea în avionul Cluj-Londra, este urmărit penal, iar pentru fapta sa riscă închisare maximă de 10 ani.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a înregistrat imediat după incident dosarul penal și a început urmărirea penală a bărbatului care a amenințat că deține o bombă.

Pe același subiect: ROMANIA. Alerta pe aeroport: un pasager al zborului Cluj – Londra a anuntat ca are o bomba in bagaj!

”S-a dispus începerea urmăririi penale, numitul M.A. (pasager în cursa Cluj-Londra) are calitatea de suspect și este cercetat pentru comiterea infracțiunii de „comunicare de informații false, care pune în pericol siguranța zborului”. Pedeapsa prevăzută de lege pentru această infracțiune este închisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea unor drepturi”,se arată într-un comunicat transmis de Parchetul Curții de Apel.

Zborul cu destinația Londra Lutton care ar fi trebuit să decoleze miercuri dimineața la ora 5.55 de pe Aeroportul din Cluj a plecat cu aproape 3 ore întârziere, după ce un călător a spus că are o bombă în bagajul de cabină, iar oamenii legii au verificat aeronava

După verificări, oamenii legii au stabilit că alarma a fost falsă.

Comenteaza aceasta stire

rootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv