Angelina Jolie, faimoasa actriță și fosta soție a nu mai puțin celebrului Brad Pitt, a acordat un interviu publicației Vanity Fair, în care și-a dezvăluit sufletul și momentele trăite pre și post divorț.

Nu e o noutate că un divorț este o experiență traumatizantă, însă actrița a demonstrat în nenumărate rânduri că este o femeie puternică, a dovedit după fiecare moment dificil al vieții sale că își poate reveni, dacă nu de dragul ei, măcar de dragul celor 6 copii ai ei, dar și ai copiilor de care are grijă de la distanță, din Africa.

Actuala Angelina este o mamă care își crește singură cei șase copii și face față iureșului creat de aceștia, își vindecă rănile post divorț, dar este și o actriță de succes, care tocmai a avut lansarea unui nou film, o producție zguduitoare despre genocidul din Cambodgia, un film care este modul ei de a mulțumi națiunii care a transformat-o fundamental, a scris Evgenia Peretz în ultima ediție apărută Vanity Fair.

La noua sa reședință de lux din Los Angeles, Jolie a vorbit despre conflictele dintre cele două Angeline din inima ei și motivul pentru care e convinsă că viața ei nu va fi niciodată normală.

Întrebată dacă relația cu Brad Pitt, despre care s-a scris la un moment dat că nu-și vorbesc deloc, s-a ameliorat, actrița a făcut o pauză și a spus: ”Ținem unul la celălalt și la familie. Amândoi avem același scop pentru care trudim. Desigur că mai adânc, există furie și durere.Dar încerc să-mi controlez emoțiile. Când eram copil, mi-am făcut multe griji pentru mama. Nu vreau ca ai mei copii să își facă griji pentru mine. Cred că este esențial să plângem în baie, la duș, nu în fața lor. Ei trebuie să știe că totul va fi bine, chiar dacă tu ca părinte nu ești sigur că va fi.”

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Angelina Jolie, faimoasa actriță și fosta soție a nu mai puțin celebrului Brad Pitt, a acordat un interviu publicației Vanity Fair, în care și-a dezvăluit sufletul și momentele trăite pre și post divorț.Nu e o noutate că un divorț este o experiență traumatizantă, însă actrița a demonstrat în nenumărate...

Preluat de la EVZ