Actrița americană Angelina Jolie a rupt tăcerea după divorțul său de Brad Pitt, acordând miercuri un interviu amplu revistei Vanity Fair, în care a dat detalii despre starea sa de sănătate, dezvăluind că a suferit de paralizie Bell, o boală care cauzează paralizia parțială a feței.

Actrița Angelina Jolie, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că a suferit de hipertensiune și de paralizie a feței în timpul problemelor sale conjugale cu Brad Pitt, boală de care s-a vindecat în urma unor sesiuni de acupunctură.

Jolie a declarat că nu cunoaște cauza apariției respectivei boli, fie ca era vorba de menopauză sau de stres: ‘Uneori, femeile care au familii se pun pe ele pe ultimul loc până când apar manifestări și probleme de sănătate.’

Paralizia Bell este caracterizată de slăbirea subită a mușchilor într-una din jumătățile feței.

În ediția pentru luna septembrie a revistei Vanity Fair, Jolie, a mărturisit că lucrurile au luat o turnură nefastă și au devenit dificile în vara anului 2016 când regiza filmul ”First They Killed My Father”, în străinătate. Deși nu a dat detalii suplimentare, actrița a respins ideea că programul obositor al familiei, plin de călătorii, ar fi cauzat cearta dintrea ea și Pitt: “Stilul nostru de viață nu era deloc negativ. Nu asta a fost problema. Acesta este și va rămâne una din oportunitățile minuate pe care le putem oferi copiilor noștri… Sunt șase copii încăpățânați, sensibili. Sunt foarte mândră de ei.”

Mamă a șase copii, Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 12, Shiloh, 11, și gemenii de 9 ani Knox și Vivienne, Jolie a fost diagnosticată cu paralizie Bell, care duce la slăbirea temporară a mușcilor feței, la finalul anului trecut.

“Am fost foarte îngrijorată cu privire la mama mea, cu maturizarea mea. Nu îmi doresc ca copiii mei să își facă griji în privința mea”, a spus Jolie în interviul respectiv. “Cred că este foarte important să plângi în duș și nu în fața lor. Trebuie să știe că totul va fi bine, chiar dacă nu ești sigur că așa va fi.”

Actrița a mai precizat cu privire la copiii săi: “Au fost foarte curajoși. Foarte curajoși. Ne vindecăm cu toții de întâmplările care au dus la depunerea cererii de divorț. Nu se vindecă de divorț, se vindecă de lucruri care se petrec în viață.”

Pitt și Jolie s-au despărți în septembrie 2016 și au depus actele de divorț la scurt timp. Jolie a cerut custodia copiilor. Clauzele divorțului sunt încă în curs de negociere, potrivit Vanity Fair.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/angelina-jolie-afectata-de-o-paralizie-partiala-a-fetei-in-urma-problemelor-conjugale-cu-brad-bitt-40502.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/angelina-jolie-afectata-de-o-paralizie-partiala-a-fetei-in-urma-problemelor-conjugale-cu-brad-bitt-40502-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv