Administrația Națională de Meteorologie a aemis o avertizare cod galben de ploi însemnate  cantitativ și instabilitate atmosferică accentuată. 

Județele atenționate sunt: Galați, Brăila, Tulcea, Ialomița, Călărași și Constanța.

În sud-estul teritoriului, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și grindină.
   

  În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 20…25 l/mp și pe arii restrânse 50…60 l/mp.

Vor fi perioade de timp, în care astfel de fenomene se vor semnala local și în restul Moldovei și al Munteniei, inclusiv în zona municipiului București, precum și în zona Carpaților Orientali și Meridionali.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/alerta-meteo-constanta-sub-cod-galben-de-ploi-puternice-si-furtuni-40500.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/alerta-meteo-constanta-sub-cod-galben-de-ploi-puternice-si-furtuni-40500-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv