Șoferul de 35 de ani al microbuzului implicat în accidentul de ieri, din Ungaria, în care și-au pierdut viața trei români, a fost reținut de polițiștii maghiari. Bărbatul este acuzat de omor din culpă și se află în arestul din Debrecen. Pasagerii spun că bărbatul a condus fără oprire aproximativ 20 de ore înainte de accident. Joi, el va fi prezentat în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Primele date ale anchetei autorităților din țara vecină indică faptul că șoferul român ar fi adormit la volan, din cauza oboselii. El ar fi condus din Dover, Anglia, până în apropiere de vama Borș, unde s-a produs tragedia, fără pauze de odihnă. A parcurs astfel un drum de aproape 1900 de kilometri.

„O femeie i-a spus și eu i-am spus: să te odihnești o oră, două, nu contează când ajungem. Și doamnele care au murit, o doamnă era în vârstă de 50 de ani și o doamnă cu doi copii gemeni, i-au spus, dar el nu a dormit”, spune Gabriel Filip, victimă a accidentului.

RECOMANDARETRAGEDIE. Trei români și-au pierdut viața într-un grav accident produs în Ungaria! Alți 6 sunt răniți! GALERIE FOTO/VIDEO

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/accidentul-din-ungaria-soferul-a-condus-1-900-de-kilometri-fara-pauza-40520.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/accidentul-din-ungaria-soferul-a-condus-1-900-de-kilometri-fara-pauza-40520-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv